Üzleti Magatartási és Etikai Kódex

Üzleti Magatartási és Etikai Kódex

Üzleti Magatartási és Etikai Kódex

Szenvedélyem a munkánk, és ahogyan nap mint nap végezzük üzleti tevékenységünket. Mint sokan közülünk, én is azért csatlakoztam a ManpowerGrouphoz, mert hiszek ebben a vállalatban, és abban, hogy a munkahelyek milyen fontosak mindenki életében. Személyesen motivál a munka, amit nap nap után végzünk, valamint a becsületesség és tisztesség színvonala, amihez tartjuk magunkat.
Jonas Prising Elnök-Vezérigazgató, ManpowerGroup

A ManpowerGroup munkatársaiként hiszünk abban, hogy az üzleti vállalkozások felelősséggel tartoznak azért, hogy pozitívan hozzájáruljanak a társadalmi változásokhoz. A mi vállalkozásunk is erre az elvre épül — egy sikeres szervezet működtetése arról szól, hogy profitot termelünk részvényeseinknek, és hozzájárulunk a társadalom életéhez azáltal, hogy érdemleges és fenntartható foglalkoztatást biztosítunk emberek millióinak.

Közel hetven éves fennállásunk óta kettős célunk igaz maradt. Manapság egyre fontosabb, hogy a munkáltatók figyelembe vegyék az érintettek szempontjait. A folyamatos változások, technológiai szétszakadás és foglalkoztatási lehetőségek kettéágazásának világában a cégeknek az a szerepe, hogy garantálják, javítjuk az emberek életét, és fontos része vagyunk a megoldásnak.

Ezért a ManpowerGroup elkötelezte magát amellett, hogy segít fejleszteni az emberek igényét és képességét a szükségleteknek megfelelő készségek megszerzésére, hogy hosszú távon is alkalmazhatók legyenek. A fentiekből adódóan partnerkapcsolatban állunk kormányzatokkal, civil szervezetekkel, és természetesen ügyfeleinkkel, hogy az emberek felkészültek legyenek a munkavégzésre, segítsük őket képességeik fejlesztésében az alkalmasságuk megőrzése érdekében, valamint integrált és inkluzív munkahelyeken növeljük a sokféleséget. Éppen ezért amit mondunk, azt tesszük is — befektetünk a képességek fejlesztésébe, ami segít az embereknek kiteljesedni a munkájukban, valamint arra ösztönözzük a munkavállalókat, hogy osszák meg tehetségüket a közösséggel, amelyben élünk és dolgozunk. Így szerezzük meg a legjobb embereket, hogy nekünk dolgozzanak, mivel amikor a ManpowerGrouphoz csatlakozik, tudja, hogy egy etikus vállalat része lesz, amely alapvetően hisz abban, hogy ha helyesen cselekszünk, jót teszünk. 

Teljes Etikai Kódex letöltése >>ITT<<

vissza

Manpower partnerünk mondta:

Jó a Manpower csapata, rövid idő alatt küldtek kiváló CV-ket nekünk. Boldog vagyok minden folyamattal és a munkatársakkal is.

Munkatársunk mondta:

Többször kerültem kapcsolatba a Manpower-rel, mindig maximálisan meg voltam elégedve embercentrikusságukkal, korrektségükkel. Bármikor szívesen leszek munkavállalójuk. Mindig a szerződés szerint teljesítették feladatukat, előttem jelesre vizsgáztak. Örülök, hogy munkavállalójuk lehettem.

Manpower partnerünk mondta:

Új az együttműködésünk a Manpower-rel, és a kommunikáció is könnyen megy a csapattal.

Experis partnerünk mondta:

Megbízható, segítőkész partner, aki mindent megtesz az ügyfelekért.

Munkatársunk mondta:

Egyszerű a kapcsolattartás,minden problémánál segítőkész munkatárssal találkoztam.